top of page

Historien om 2Be1

2Be1 har eksisteret siden 1997. Duoen startede som mange andre deres karriere som festmusikere, og optrådte til familie & firmafester med kopimusik.

2Be1 har igennem årene udsendt 4 hele albums, 30 singlecd'er samt 1 dvd optagelse.

I 2001 tog 2Be1 skridtet og fik  indspillet den første cd, det blev en  maxisingle der indeholdt 3 numre. Denne single skulle bruges som et  visitkort, men producer Søren Them  fra Dolphin Music i Holsted syntes at  resultatet var blevet værdig til at blive udsendt til de danske radiostationer.

Radiostationerne tog rigtig godt imod  singlen, og dette medførte at Søren Them  tilbød 2Be1 en  kontrakt på udgivelse af debutalbummet  "Her er vi" der udkom i 2002.  

Nan og Andy Dansktopduoen 2BE1

I 2003 skrev 2Be1 kontrakt med pladeselskabet Time i  Kolding, og den indlejede producer til projektet blev  Claus Sigmann, dette samarbejde medførte bl.a. 2Be1's  første giro 413 hit "Kære barnebarn". 

2Be1 indledte i 2005 et direkte samarbejde med  producer Claus Sigmann, et samarbejde der har  medført adskillige hits, i både Danmark, Norge &  Sverige. I 2007 udkom albummet "Livets puslespil" der også  blev startskuddet til at 2Be1s karriere som solister. 

Livets puslespil slap også igennem nåleøjet ved  Danish Music Awards 2008, og indstillet til  nominering i kategorien årets dansktop  udgivelse. 

I 2011 udsendte duoen albummet "På godt og ondt" der blev en fantastisk succes, med hele 4 numre på årets dansktop.
Derudover blev nummeret SOS kåret som årets dansktophit, og Lad os rejse blev årets sommerhit.

Senest i 2017 var 2BE1 nomineret til publikumsprisen ved Horsens Allstars på Horsens ny teater. 

20254-711882.jpg

Nan er den kvindelige del af 2Be1

Nans baggrund er fra den klassiske genre.

Hun har sunget siden hun var helt lille, tilbage i folkeskolen medvirkede hun
i flere musical opsætninger såsom spillemand på en tagryg og ikke mindst Annie get your gun i Den geografiske have i Kolding.

Sangen blev yderligere udviklet i Skt. Nicolai Kirke’s kor i Vejle.

Derudover har Nan været medlem af Vejle garden, hvor hun spillede tværfløjte og marchfløjte.

Nan er adopteret fra Korea, og er vokset op i Kolding Vejle området.

Nan elsker at stå på scenen, og gøre en forskel for pubikum. Hun har en naturlig sødme der gør at hun er særdeles vellidt blandt arrangører, publikum og kollegaer.

Skriv til Nan

Andy er den mandlige del af  2Be1

Andys karriere startede da han var 15 år.

Han deltog i adskillige amatørkonkurrencer med meget flotte placeringer, hvilket bragte ham på landevejen som solist med guitar og sang.

​Derefter udgjorde Andy den ene halvdel af duoen Andy & Sax, der turede land og rige rundt, med ”suppe, steg og is” musik.​

Andy har endvidere medvirket i DM i country musik med en flot placering som nr. 8 udaf 26 medvirkende, men bedst er nok en placering som nr. 2 i Se & Hørs Melodi Grand Prix.

Andy har optrådt med sang og musik i mange forskelige sammenhænge ligefra den lille stuekoncert til store festivaller.
Udover musikken holder Andy bl.a. foredrag om personlig udvikling, events, personlig branding m.m.

Skriv til Andy

DSC00072.JPG
bottom of page